Verspreking

een staande ovulatie

Maandagen zijn er om langzaamaan te beginnen. Uitgeput van het weekend overleven op kantoor. Hoe kom je deze dag door? Nou, met koffie. En de verspreking van de week. Gehoord in de trein.

Het was vrijdagavond toen ik met een patatje speciaal de trein instapte naar huis. De coupé was bij lange na niet vol, maar wel erg rumoerig. Of eigenlijk gewoon loeidruk. Een familie van zo’n vijftien man zat uitbundig met elkaar te praten en te lachen. Een leuk sfeertje, dat te danken was aan hun slimme (klein)dochter. Zij was namelijk geslaagd voor haar opleiding. Iedereen was trots op “de kleine meid die het toch maar mooi even geflikt had”. Tijdens haar presentatie eerder die dag was ze helemaal niet te stoppen geweest.

“Zij kreeg na afloop zelfs een staande ovulatie.”

Treintaal

Ik reis bijna dagelijks met de trein. In de coupé vliegen de taalfouten en versprekingen me om de oren. Deze verzamel ik en deel ik op Instagram. Ik vertelde er meer over bij Radio 538, bij Radio 2 en in de krant.

Teksten

Met goed leesbare, foutloze teksten kom je professioneel over op jouw klanten. Laat jouw teksten daarom door mij (her)schrijven of checken op grammatica en taalregels.

Websites

Voorzie jouw onderneming van een website met een professioneel ontwerp, dat zeer eenvoudig zelf te onderhouden is. Laat jouw website door mij ontwerpen.

Contact

Kan jouw website wel een opknapbeurt gebruiken? Zijn jouw teksten niet doeltreffend of foutloos? Neem dan contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.