Verspreking

maak jij een selfie van me?

Maandagen zijn er om langzaamaan te beginnen. Uitgeput van het weekend overleven op kantoor. Hoe kom je deze dag door? Nou, met koffie. En de verspreking van de week. Gehoord in de trein.

Het was een normale ochtendspits. Naast mij zat een meisje helemaal los te gaan op haar telefoon. Ze typte en scrolde alsof haar leven ervan afhing en poseerde ongegeneerd voor selfies met een bloemenkrans. Ook sprak ze korte berichtjes op WhatsApp in alsof niemand haar kon horen. Zelf ben ik ook zeker niet vies van mijn telefoon, maar hier was ik echt van onder de indruk. Pas toen een vriendin de coupé binnenliep en haar aantikte, keek ze voor het eerst op van haar telefoon. De vriendin werd meteen aan het werk gezet.

“Maak jij een selfie van me?”

Treintaal

Ik reis bijna dagelijks met de trein. In de coupé vliegen de taalfouten en versprekingen me om de oren. Deze verzamel ik en deel ik op Instagram. Ik vertelde er meer over bij Radio 538, bij Radio 2 en in de krant.

Teksten

Met goed leesbare, foutloze teksten kom je professioneel over op jouw klanten. Laat jouw teksten daarom door mij (her)schrijven of checken op grammatica en taalregels.

Websites

Voorzie jouw onderneming van een website met een professioneel ontwerp, dat zeer eenvoudig zelf te onderhouden is. Laat jouw website door mij ontwerpen.

Contact

Kan jouw website wel een opknapbeurt gebruiken? Zijn jouw teksten niet doeltreffend of foutloos? Neem dan contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.