Verspreking

telefoon naar de Filipijnen

Maandagen zijn er om langzaamaan te beginnen. Uitgeput van het weekend overleven op kantoor. Hoe kom je deze dag door? Nou, met koffie. En de verspreking van de week. Gehoord in de trein.

Het was een drukke avondspits, die mogelijk werd gemaakt door uitgevallen treinen en oplopende vertragingen. Na een dag hard werken is dat niet wat je wilt. Toch mocht ik niet klagen. Ik zat op het trappetje in de treinhal rustig wat om me heen te kijken. Voor mij stonden twee jongens met elkaar te praten. Eén van de jongens wilde de ander iets laten zien op zijn telefoon, die tot zijn verbazing was uitgevallen.

“Mijn telefoon gaat echt naar de Filipijnen.”

Treintaal

Ik reis bijna dagelijks met de trein. In de coupé vliegen de taalfouten en versprekingen me om de oren. Deze verzamel ik en deel ik op Instagram. Ik vertelde er meer over bij Radio 538, bij Radio 2 en in de krant.

Teksten

Met goed leesbare, foutloze teksten kom je professioneel over op jouw klanten. Laat jouw teksten daarom door mij (her)schrijven of checken op grammatica en taalregels.

Websites

Voorzie jouw onderneming van een website met een professioneel ontwerp, dat zeer eenvoudig zelf te onderhouden is. Laat jouw website door mij ontwerpen.

Contact

Kan jouw website wel een opknapbeurt gebruiken? Zijn jouw teksten niet doeltreffend of foutloos? Neem dan contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.