BLOG

laat je informeren en inspireren

Verbale vrijdag

Soms zijn ingewikkelde talige uitingen nodig om een boodschap goed over te brengen. Een voorbeeld: “Ik maak niet altijd geen fouten.” Niet en geen; dubbele ontkenning. Maar hoe zit dat ook alweer? 

Ik leg je uit hoe je de dubbele en de enkele ontkenning juist gebruikt. 

Langzaamaandag

Maandagen zijn er om langzaamaan te beginnen. Uitgeput van het weekend overleven op kantoor. Hoe kom je deze dag door? Nou, met koffie. En de verspreking van de week. Gehoord in de trein.

Mijn telefoon gaat echt naar de Filipijnen.

Weetje woensdag

WordPress. Iedereen heeft er vast wel eens van gehoord. Een CMS waarmee je zelf, zonder al teveel technische kennis, gemakkelijk jouw website kunt beheren. Werk je zelf nog niet met WordPress?

Ik geef je 5 redenen waarom je jouw website in WordPress moet maken.

LANGZAAMAANDAG

Maandagen zijn er om langzaamaan te beginnen. Uitgeput van het weekend overleven op kantoor. Hoe kom je deze dag door? Nou, met koffie. En de verspreking van de week. Gehoord in de trein.

Ze kreeg terecht een staande ovulatie.

WEETJE WOENSDAG

Hyperlinks vind je overal op het internet. We klikken er massaal op. Met hyperlinks wordt van de ene naar de andere pagina verwezen. Dit kan tussen websites en op dezelfde website plaatsvinden.

Lees hier waarom het handig is jouw website van hyperlinks te voorzien.

VERBALE VRIJDAG

Tegenwoordig korten we onze taal lekker veel af. Vooral in bedrijfscommunicatie, want t.i.g. (tijd is geld). Oké, die afkorting bestaat niet. Maar geef het even en ook dit soort uitspraken gaan we afkorten. 

Lees hier waarom we niet altijd goed afkorten en beter moeten opletten.

Ben jij dringend toe

aan nieuwe teksten en/of een moderne website?

Laat mij je dan helpen. Voor sommige klanten ontwierp ik een gloednieuwe website en schreef ik de bijbehorende webteksten. Voor andere klanten (her)schreef ik alleen teksten, ook voor offline gebruik. Het is net wat je wilt en nodig hebt. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust. Of geef jouw wensen aan mij door en ik voorzie je van een vrijblijvende offerte.

Bel mij

+31 6 50 29 23 75

Mail mij

info@selmawagner.nl

Bekijk mij

op LinkedIn