Ik schrijf me wat af op een dag. Dat wil je niet weten. Van blogs, tot bedrijfsteksten, tot verhalen, tot nieuwsbrieven, tot slogans, tot wat je maar wilt. Hele dagen breng ik ijverig typend op mijn laptop of pennend op een notitieblok door. Afgewisseld door hardlooprondjes in de duinen om nieuwe inzichten en ideeën op te doen. Iedere tekst is uniek, wat mijn vak interessant, uitdagend en vooral heel leuk maakt.

Om goed te kunnen schrijven, is een ontwikkeld taalgevoel nodig. Anders kun je schrijven wat je wilt, maar zonder succes. Mijn taalgevoel is goed. Zeer goed. Niet alleen hoor, zie en corrigeer ik taalfouten meteen, ook raak ik gefascineerd door onze taalgewoontes. Zie hiervoor mijn blogs.

Mijn affiniteit met het schrijversvak is onmiskenbaar. Geen onderwerp ga ik uit de weg. Dat wat ik niet ken, maak ik mezelf eigen. Ik schrijf écht heel graag. En dat is mijn kracht.

The only way to do great work, is to love what you do – Steve Jobs

Voor mijn leven als freelance tekstschrijver, werkte ik als communicatiespecialist, communicatieadviseur en content marketeer en heb ik de opleidingen Taal en Communicatie in Organisaties (MA), Communicatiewetenschappen (BA) en Journalistiek behaald.