Selma Wagner

tekst & communicatie

Over Selma

Jouw verhaal
Jij hebt een uniek verhaal dat het waard is om met de buitenwereld te delen. Of jouw verhaal mensen aanspreekt, hangt af van de manier waarop je het vertelt. Goede verhalen worden onthouden en doorgegeven. Ze spelen in op emoties, die een belangrijke rol spelen bij het maken van beslissingen.

Ik zet verhalen op (online) papier. Die van zorgverleners, dataspecialisten, technische dienstverleners, sportscholen, hypotheekadviseurs en meer. Ik vraag je het hemd van het lijf om te komen tot een mooi verhaal. Jouw verhaal. Dat jouw klanten aanspreekt en overtuigt. In de vorm van webteksten, blogs, interviews, nieuwsbrieven en flyers.

Mijn verhaal
Schrijven, schrijven, schrijven. Ik doe niet anders. En ik vind het fantastisch. Iedere tekst is uniek en daarom een uitdaging. Steeds weer op zoek naar de juiste inhoud, opbouw, toon en stijl om het beoogde doel te bereiken. Dat blijft me boeien. Geen onderwerp ga ik uit de weg. Dat wat ik niet ken, maak ik mezelf eigen. Ik schrijf echt heel graag. En dat is mijn kracht.

Spreekt mijn verhaal jou aan? Dan ben ik benieuwd naar jouw verhaal.

Schrijven

Geen zin, tijd of inspiratie om zelf te schrijven? Laat mij dit dan voor je doen. Ik help je jouw verhaal duidelijk over te brengen op de doelgroep.

Herschrijven

Met een kritische blik herschrijf ik jouw teksten tot foutloze teksten die passen bij de doelgroep en herkenbaar zijn voor jouw bedrijf.

Correctie

Heb je zelf teksten geschreven, maar heb je moeite met taalregels en grammatica? Ik corrigeer jouw teksten op spelling, grammatica en interpunctie.

Communicatie

Wil jij doeltreffende communicatie, waarmee je jouw doelgroep bereikt? Ik help je aan een praktische communicatiestrategie met bijbehorende middelenmix.

Romeo Goedèl

“Samenwerken met Selma kan ik echt iedereen aanraden. Ze weet op een zeer ontspannen manier mijn verhaal uit me te halen. Waarna ze de tekst met vaktermen helder uitwerkt. Dankzij haar heb ik nu mooie, duidelijke teksten voor mijn (potentiële) klanten.” – Romeo

Think33

“Als ondernemer wil je dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en je nergens omkijken naar hebt; je bent al druk genoeg met je eigen werk. Selma snapt deze wens en geeft hier duidelijk gehoor aan. Ze werkt nauwkeurig, kwalitatief en snel.” – Wesley

De EnergieFabriek

“Ik heb met Selma contact opgenomen voor communicatieadvies. Ik was op zoek naar een professional die mijn websiteteksten goed zou kunnen vormgeven. Recht op mijn doelgroep af en op een manier die bij mijn bedrijf past. En dat is wat je wilt. Selma heeft dit naar tevredenheid voor mij gedaan. Wat ik sterk aan haar vind is het snelle schakelen tussen concept en eindresultaat. Ik kan Selma bij iedereen van harte aanbevelen.” – Roderik

ChangingTime!

“Selma werkt snel, levert kwaliteit en geeft advies. Ze snapt haar vak. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen. Selma is een ware professional en ook nog eens een leuk mens.” – Ellen