Selma Wagner

tekst & communicatie

l

Schrijven

Heb jij teksten nodig die jouw verhaal effectief overbrengen op de doelgroep? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen met jou kom ik tot de kern. Wat wil je precies vertellen? Waarom? En aan wie? Ik verdiep me in jouw doelgroep door actief naar haar te luisteren. Ik speel in op haar emoties, die een belangrijke rol spelen bij het maken van beslissingen. Zoals het aanschaffen van jouw producten of gebruikmaken van jouw diensten. Ik garandeer je overtuigende en doeltreffende teksten.  

Webtekst
Met krachtige webteksten spreek je jouw doelgroep goed aan en ben je beter vindbaar op zoekmachines, zoals Google. Ik voorzie jouw website van doeltreffende, foutloze teksten.
Nieuwsbrief
Zie je er iedere maand als een berg tegenop? Die nieuwsbrief weer vullen met nieuwtjes, weetjes en grapjes binnen het bedrijf? Geef mij de informatie door en ik schrijf er korte, bondige stukken over voor in jouw nieuwsbrief.
Storytelling
Verhalen zijn een krachtig en effectief communicatiemiddel om mensen te verbinden. Ze spreken aan, emotioneren en overtuigen. Ik schrijf verhalen gericht op jouw doelgroep.
Blog
Door regelmatig te bloggen, spreek je jouw doelgroep aan, breid je jouw netwerk uit en is jouw website beter vindbaar op zoekmachines, zoals Google. Geef mij de benodigde informatie door en ik help je aan een goed geschreven blog.
Interview
Iemand het hemd van het lijf vragen; ik kan het als geen ander. Zelfs over de simpelste onderwerpen kan ik nog vele vragen stellen. Ik stop niet todat ik de informatie krijg die ik nodig heb voor een goed verhaal.
Flyer
Een flyer moet er goed uitzien. Daar ben ik het helemaal mee eens. Maar naast een flitsende opmaak, zijn scherpe teksten minstens net zo belangrijk. Laat mij jouw flyer afmaken met overtuigende, foutloze teksten.

Romeo Goedèl

“Samenwerken met Selma kan ik echt iedereen aanraden. Ze weet op een zeer ontspannen manier mijn verhaal uit me te halen. Waarna ze de tekst met vaktermen helder uitwerkt. Dankzij haar heb ik nu mooie, duidelijke teksten voor mijn (potentiële) klanten.” – Romeo